Szívesen venném, ha tudnátok tippeket adni, mit csináljak, hogy kezdjek hozzá... 3 nap alatt össze kéne hoznom egy szakdolgozatot az óvodai matematikai nevelésről..
2010. ápr. 7. 11:11
1/9 anonim válasza:
neked is érdemes volt főiskolára járni.
3 nap alatt akarod összehozni???
2010. ápr. 7. 11:17
2/9 anonim válasza:
én 3 hónapot szenvedtem az enyémmel.sok sikert...
2010. ápr. 7. 11:18
3/9 anonim válasza:
Ha eddig hanyag voltál, most itt az eredménye. Aki tanulni akar és szorgalmas, mint látod a legutolsó kommentelőt, azért ő is megszenvedett a sikerért. Tehát rajta!
2010. ápr. 7. 11:26
4/9 anonim válasza:
Az internet csodákra képes. Ctlr c és ctrl v :) Elsőnek állítsd fel a hipotézised, aztán az alapján próbálj szakirodalmat találni és átolvasni a megfelelő oldalakat. Próbáld meg alátámasztani a hipotézist ami vagy sikerül vagy nem. Kellene kutatások, grafikonok, vagy interjúk vagy megfigyelések amiket aztán rögzítesz és elemzel. Vége összegzés konzekvenciák, következések levonása. A végén amikor kész vagy akkor írd meg a bevezetőt és a tartalom jegyzéket. Hát izgi három napod lesz...
2010. ápr. 7. 11:29
5/9 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: Köszi, én nem kritikát, tanácsot kértem. Ha meg nem ismersz valakit akkor ne ítéld meg! Kíváncsi lennék, hogy te milyen eredménnyel végeznél párhuzamosan 2 szakot gyerek és munka mellett?! Mert nekem 3 év alatt jeles és jó értékeléssel sikerült...
Anyagom már megvan, csak szerkesztésileg nem tudom hogy legyen az egész. Legnagyobb bajom, hogy amit terveztem, azt a konzulemsem nagyon nem akarta, így ahelyett, hogy egy fejlesztő könyvet írnék házilag összeállítható játékötletekkel, valami egészen mást kéne... Grrr.
2010. ápr. 7. 12:26
6/9 anonim válasza:
Mit javasolt az eredeti téma helyett a konzulensed? adott valami támpontot? Nagyon lehúzta a fejlesztős ötletedet vagy azt mondta hogy változtass rajta? Mert ha csak változtatni kell rajta akkor nincs olyan nagy baj, de ha teljesen ujjat baj van:S
2010. ápr. 7. 12:33
7/9 A kérdező kommentje:
Mit szakdolgozati téma úgy lehúzta, mert túlságosan gyakorlati síkú, inkább elméletit kellene, ezért módszertani témát javasolt.
2010. ápr. 7. 13:02
8/9 anonim válasza:
És ha megtartod a játékos vonalat és mellé szúrod a módszertant. Gondolok itt olyanra hogy ez és ez a játék fejleszti a gyerek figyelmét, és segíti a fejben számolást.(írtam valami:) Így annyira nem gyakorlati hanem a módszertanra is hajaz. Vagy például hogy ez és ezt a játékot így is és így lehet az óra elején behozni, hogy a gyerekek agya már rákészüljön a következő feladatra. Érthető amit írok? És segít egyáltalán?:)
2010. ápr. 7. 13:41
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi az ötletet! Sokat segítettél vele, már kirajzolódott bennem a dolog, ihletet kaptam, és a dolgozatom fele kész is van. :)
Eleje tömény elméleti és módszertani rész, utolsó 2 fejezet az óvodában alkalmazható fejlesztő feladatok, és az otthon elkészíthető játékos matematikai gondolkodást fejlesztő feladatok (csakhogy a szülőket is segítsük a csöppséggel való foglalkozásban). :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!