Évet kell ismételnem, ha ilyen miatt van sok hiányzásom?
Figyelt kérdés
Év elején másfél hónapot hiányoztam, mert korházban voltam, utána pedig egészen mostanáig visszajáró voltam, így összejött elég sok igazolt (!) hiányzásom.
Mellesleg, az első 2 hónap után iskolát váltottam ez miatt, és mikor átmentem a másik iskolába, azt mondta az osztályfőnököm, higy ne foglalkozzak, ha elérem a 250 órát, tehetek különbözeti vizsgát.
Nos, november óta összejött az előző 170 órámhoz (korházos időszak) plusz 180 óra. Volt egy nézeteltérésem az osztályfőnökömmel, azóta az osztály előtt szívja a vérem egyfolytában, amikor csak van lehetősége, most pedig állítja, hogy megbuktat. Jegyem van bőven, az átlagom is 4 egész körül van, csak a sok hiányzás a baj, ami persze igazolt. Szetintetek? Tényleg nem írhatok már különbözetit?
2016. ápr. 21. 22:40
11/11 anonim válasza:
Ne törődj vele, nem fog megbuktatni. Járj be, tanulj, írd meg a dolgozatokat, ne feleselj, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!