Szerintetek hány pont kell idén gyógyszerészetire?
Figyelt kérdés
Tavaly 385 pont kellett, ha jól láttam az összes helyen. Szerintetek idén mennyivel emelkedik ez, hány pont lehet kb elég?2016. ápr. 16. 15:25
1/2 anonim válasza:
Szerintem semennyivel nem fog emelkedni, de a kémia-biológia érettségiktől függ nagyrészben.
Azt tudod, hogy tavaly államilag húztak egy 400-as ponthatárt, és mivel kb. a SOTE-t kivéve sehol nem tudtak volna szakot indítani -annyi emberrel amennyi elérte a 400 pontot- 385-öst húztak meg. De tavaly meglehetősen nehéz volt a kémia.
Magyarul 385 és 400 közt számolj, de ahogy én látom, maradni fog az állami ponthatár.
2/2 anonim válasza:
Véleményem szerint mindenhol nőni fog, mert tavaly az összes írásbeli nehéz volt, idén pedig (az eddigiek legalábbis) könnyűek voltak. Tehát szerintem jelentős ponthatáremelés várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!