Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez pozitív bírálat a szakdolgo...

Ez pozitív bírálat a szakdolgozati konzulens részéről-ugye?

Figyelt kérdés

"Kedves XY!(nevem)

Nagyon jól sikerült a dolgozata, pontosak a hivatkozások is, annyit tanácsolnék, hogy nézze át formailag is (néhol túl nagynak látom a szövegbehúzást és van néhány helyesírási hiba is).Nem probléma, ha nincs meg az interjú.

Üdvözlettel: XY(tanár)"

5 napja vártam h.írjon:)Persze most szünet is volt közben:)

Szóval ezt írta vissza..

Ugye ez jó bírálatnak számít?

Már a végleges szakdolgozatot küldtem neki, nagyon nem akarom már módosítani:)

Mit érthet azalatt hogy nagy a behúzás? Nézegettem a dogát, de én nem nagyon látom benne h.túl nagyra sikerültek volna:O

Amúgy fejezetenként 3x mentem át helyesírás-ellenőrző programmal a szövegen!!Semmit se talált!!Jó helyesíró vagyok,én is átolvastam szóról-szóra,de nem találtam hibát.

Szerintetek ezt megírjam neki? Vagy ne zaklassam ezzel?

Az interjús dolgot amúgy arra írta, h.készítettem egy interjút,de csak belefogalmaztam a dogába a tartalmát. Nem lesz külön csatolva v.ilyesmi:O

Kicsit túl kedvesnek tűnik ahogy írt,meg eddig se nagyon kritizálta meg a dolgokat...Ez lehet h.nem is olyan jó dolog?

Tudom így látatlanban nehéz értékelni valamit, de ha van pár jó tippetek,légyszi írjatok.

Köszi

2010. ápr. 6. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A nagyon jó, az nagyon jó, mit szenvedsz? Örülj neki, hogy már csak ennyi dolgod van vele. :)
2010. ápr. 6. 16:21
 2/4 A kérdező kommentje:

oké:)

csak nem tudom kikapcsolni magam.)

egyfolytában ezen kattog az agyam.jövő 7en le akarom adni:)

2010. ápr. 6. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, a pasim is most írja a sajátját, ő is állandóan ezt csinálja. :) De tényleg nyugi!

Első

2010. ápr. 6. 16:24
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi.))keresem magamon az OFF gombot:)
2010. ápr. 6. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!