Mondanátok olyan dolgokat, amiket mindenképpen nézzek át érettségire?
Magyarból a korszakokat (reneszéénsz stb) nézd át meg a főbb írók, költők korszakait, leggyakrabban használt témáit nekem tavaly ez bejött Petőfivel kapcsolatban.
Töriből olvasd át a 4 könyvet egyszer alaposan meg az órai jegyzeteket pár nappal érettségi előtt, úgy addigra egész jól megmarad.
Matek középszinten egy vicc, csináld meg a régebbi feladatsorokat (ja, ezt ajánlom minden tárgyból amúgy), nézegesd a fvtáblát, hogy mi hol van, miről mennyit ír.
Angol középszint, szintén egy vicc, ha van középfokú nyelvvizsgád, röhögve 90 fölé lehet írni.
De jó lenne tudni miből emeltezel, mi a választottad és az idegen nyelved.
mindenből középszintre megyek :) Száray-s törikönyveim vannak, szóval ennek örülök :D töri írásbelire be lehet vinni az atlaszt?
neked is sok sikert ;)
angol és német a választott nyelvem...az angoltól félek, nem tudom hol gyakoroljam a nyelvtant, meg a beszélgetést... borzalmas tanárom volt.
a matektól meg szinte egyenesen rettegek, mert alig tudok megcsinálni 1-2 feladatot...
Igen, töri középszinten végig használhatsz atlaszt.
Első voltam.
Küldenék, de nekem sem mond semmit, hülyeséget meg nem akarok mondani. A központi követelményeket itt meg tudod nézni:
Témaköröket a 9.oldaltól találsz. Remélem tudtam segíteni.
Első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!