Ha nem vennének fel egyetemre, akkor hova mennétek tovább?
Figyelt kérdés
cnc-re vagy szakácsnak? miből lehetne jól megélni akkor külföldön? mit csinálnátok? köszönöm a választ2016. ápr. 10. 12:08
1/4 anonim válasza:
Én egy év múlva felvételiztem újra, és bejutottam.
3/4 anonim válasza:
- Nekiülnék egy nyelvnek, eljárnék belőle tanfolyamra ha szükséges, és letenném belőle az eggyel magasabb fokot mint ami most van. (Ha ez gyorsan menne, akkor esetleg nekifeküdnék még egynek.)
- Keresnék egy egy éves értelmes OKJ-t (ha van ilyen).
- Elmennék dolgozni valami egyszerűbb munkakörbe.
- Újraérettségiznék valamiből ami rosszul sikerült és számít a felvételimbe.
Végül egy év múlva újrafelvételiznék.
4/4 anonim válasza:
Először el kéne dönteni, mégis mivel akarsz foglalkozni, azért elég különálló az említett két szakképesítés.
Ha nincsenek célkitűzéseid, nem is értem, miért, és hova jelentkeznél felsőoktatásba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!