Ha egy gyengebb iskolaban jo tanulo vagyok attol meg lehet 5-os az erettsegim?
Figyelt kérdés
Nem a tanaraimat szolom le, mert iszonyuan embersegesek, es nagyoj nagyon jo tanarok foleg magyar tanarom, csak ha belegondolok, hogy ugyan azt az erettsegit irom majd mint pl egy Veszprem Lovassys akkor azert megijedek :/
5-os vagyok magyarbol
Angolbol is.
Ezeket vinnem
Szerintetek? :/
Nem tudom ertitek-e a problemam :/
2016. ápr. 8. 19:35
1/3 anonim válasza:
Elméletileg meg lehet az ötös, mert ez csak rajtad múlik. Eltérés szerintem csak a félévi és év végi értékelésekben lehet.
Próbálj meg egy érettségit megírni magadtól otthon és meg tudod nézni, hogy hány százalékos lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Hat irtam mar magyart
83%-os lett a szovegertes, a novella elemzesemet tanarnonek odaadtam, kijavitotta es 5-ost mondott. De arra nem irt szazalekot
2016. ápr. 8. 19:40
3/3 anonim válasza:
Sajnos nem. kb midnenből dicséretes voltam, érettségire külön tanultam és gyakoroltam, egy 5-söm lett a többi 4-es. Legrosszabb suliba jártam a városban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!