Hülyeség otthagyni a fősulit, ha már csak egy évem van hátra, de azt gondolom, hogy soha nem szeretnék azzal foglalkozni, amit tanulok?
Nagyon-nagy hülyeség lenne otthagyni !!
Ezt az 1 évet húzd ki valahogy .
Ha már csak 1 év van vissza, akkor semmiképp ne hagyd ott!
Ha bárhol alkalmazottként fogsz dolgozni, plusz pénzt jelent majd, h van vmiből egy diplomád.
Köszönöm szépen a sok biztató választ,aranyosak vagytok! :)
Pedagógus végzettséget ad ez,amit most tanulok. Hát,remélem,hogy tényleg hasznát vehetem még egyszer a papírnak,mert ezen a területen majdnem biztos,hogy nem szeretnék dolgozni. De az is igaz,hogy tényleg nem lehet tudni,mit hoz az élet...
Milyen pedagógus végzettséget ad?
Mindenképpen húzd ki azt az egy évet!
Szia!
Köszi,hogy írtatok!
Mondjuk,ez csak bölcsődei gondozónő végzettséget ad.... Csak nem régóta számít pedagógus végzettségnek,kb. 1 éve,ha jól tudom.
Azért ez mégsem olyan,mint egy tanító diploma... Eléggé korlátozottak a lehetőségek vele,szerintem. Tényleg csak abban bízhatok,hogy felsőfokú végzettség és ez számít majd pár állásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!