Hogy fog eszembe jutni a tori erettsegin?
20 tetel es mindegyik kb 5-6 oldalas.
Tehat 120 oldal kb, es ez csak a tori.
Hogy fog ez eszembe jutni ha kihuzom a tetelt szobelin?!
Arra gondoltam hogy mindegyik tetelbol kiirok kb 10 szot amit bemagolok hogy beugorjon minden.
Ez jo modszer lehet?
Hat en amibol feleltunk mar reg elfelejtettem...
Minden honapban 5 tetelt mondtunk fel. Most hetfon mondjuk az utolso 5-ot dehat az elsokre mar kb nem is emlekszem..
Ujra kene tanulni.
Szoval ez nem egy jo modszer hogy magoljam be az osszeset....
Ne magold be, akkor persze, hogy elfelejted. Tanuld meg rendesen, értelmezd, gondold végig. Kulcsszavakat kiírhatsz, persze, ez jó ötlet, de magolással rosszul fogsz járni.
Akarsz egyetemre menni? Ahhoz képest ez a 120 oldal semmi sem lesz, szóval meg kell egyződnöd.
Igen szeretnek.
Tudom tudom
Csak ellazsaztam ezt a par evet es most razodtam igazabol bele ebben a fel evben.
Menni fg, hidd el. A lényeg az, hogy tényleg értsdis, amiről beszélni fogsz.
Amúgy az atlasz nagy segítség, nézegesd tanulás közben is, hidd el, hogy sok minden be fog urani majd abban a negyed órában, amíg felkészülsz.
Szerintem a szóbeli könnyebb,mint az írásbeli, hiszen a kérdésekre fel tudsz készülni.
Számomra viszont az a kérdés, hogy az írásbelit hogy akarod megírni, ha nem érted, csak magolsz...
Hidd el, értened kell az összefüggéseket - ha magyarból is tudsz kapcsolódó dolgokat, az még jobb. Élményeket kapcsolj az információhoz és könnyebben eszedbe jut. Olvasmányélményeket pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!