Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sürgős segítség kéne önéletraj...

Sürgős segítség kéne önéletrajz megírásához, ki segítene?

Figyelt kérdés
Jön a nyár, diák vagyok, és szeretnék dolgozni, a New Yorkerben a Váci utván.Az a baj, hogy nemtudom, hogy írjam meg az önéletrajzomat, mert hát ugye tapasztalatom nincsen,de canadai állampolgár vagyok és reménykedek hogy ezt figyelembe veszik.Ki tudna nekem segíteni sürgősen?
2010. ápr. 5. 01:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem értem, diákmunkára miért kérnek önéletrajzot? Mit is írhatnál bele? Hogy te voltál az oviban a szarfelelős, vagy mi? Hányszor volt gyermekbetegséged? Komolyan mondom, nem értem...

Ha mindenáron kell nekik, leírod az adataidat, név, születési hely, idő, anyukád lánykori neve. Leírod, hogy hová és hány évig jártál óvodába, iskolába dettó. Ennyiben ki is merül az önéletrajzod.

Még egy ilyen marhaságot nem hallottam. Idénymunkára készülsz, nem a vezérigazgatói posztot pályázod meg.

2010. ápr. 5. 03:22
 2/4 anonim válasza:
Akármit is irsz, színezd ki és hazudj. Ez a legjobb stratégi, sokan csinálják.
2010. ápr. 5. 06:11
 3/4 anonim válasza:

És azt mért kell figyelembe venni hogy nem vagy magyar???

Én a helyedben kussolnék. Előnyre számítasz Magyarországon azért mert külföldi vagy???Ekkora baromságot! Heh...

Már folyik a könnyem...XD

2010. ápr. 5. 15:39
 4/4 anonim ***** válasza:
sztem senkit se fog érdekelni hogy kanadai állampolgár vagy
2010. ápr. 5. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!