Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki mennyit készült az érettség...

Ki mennyit készült az érettségijére, hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Hány százalékos érettségitek lett? Hogyan és mennyit készültetek? Alapból milyen tanulók voltatok?
2016. márc. 26. 23:21
 1/8 anonim ***** válasza:
37%

Matek emelt: 96%, Angol közép:100%, Info közép: 98%, Magyar:67%, Töri:81 %

Magyar, töri írásbeli szóbelire egy percet nem készültem külön. Angolra sem nagyon. Matekból mindig jó voltam azt rendesen anultam meg infot is. Érettségi előtt megscsináltam belőlük az összes korábbi évek feladatsorait.

2016. márc. 27. 00:09
 2/8 piriiiii ***** válasza:
82%

Amire készültem (irodalom, művtöri leginkább), az jó lett. Amire nem készültem és nem értettem sose (leginkább matek), az épphogy meglett. Sose voltam kifejezetten jó tanuló, inkább néha megerőltettem magamat. Mondjuk magyarból sose voltam rossz.

A töritől tartottam leginkább, arra rohadt sokat készültem, de így sem jutottam a tételek végére. Egy olyat húztam, amiről egy árva szót nem tudtam (nem túlzok, tényleg semmit), ehhez képest írásbelivel együtt meglett a hármas.

2016. márc. 27. 00:27
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Nem készültem rá. Mindegyik közép.

Matek 71, magyar 69, Infó 75, töri 27, angol 78,

Angolból dícséretet kaptam a szóbelimért.

2es tanuló voltam mert sosem jártam be. Mindig csak akkor ha épp a bukás fenyegetett.

2016. márc. 27. 03:12
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Én magyarból, töriből és fizikából készültem a szóbelikre. Magyarból és töriből vázlatokat készítettem a tételekhez és aztán igyekeztem őket megjegyezni, fizikából meg végigcsináltam egyszer a kísérleteket. Plusz még a magyar írásbeli előtt izgultam, úgyhogy megnéztem, milyen egy tankönyv (mi nem könyvből tanultunk), de nem találtam hasznosnak, úgyhogy hagytam a fenébe. Másra nem készültem külön. Az osztályban kb átlagos tanuló voltam, sokaknak jobb átlaga volt nálam és sokaknak rosszabb, de erős suliba jártam, ezért aztán ez nem sokat mond.

Végül matek 100, angol 100, fizika 92, töri 91 és magyar 87, mind közép.

2016. márc. 27. 03:24
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Én még a hagyományos rendszerben érettségiztem. Külön csak a felvételi tárgyakra készültem (töri, matek), a többire csak annyit, amennyit az órai ismétlés megkívánt.

Mindenből jelest kaptam (a gimi alatt is max. két négyes volt a bizonyítványban, de inkább egy vagy annyi sem), és fel is vettek oda, amit a első helyen megjelöltem.

2016. márc. 27. 09:23
 6/8 anonim ***** válasza:
32%

Emelt matek:

Írásbeli (40 fokos lázzal, de ez irreleváns) 73%

Szóbeli 100%

Emelt Angol:

Nem tudom külön külön, összesítve 90% lett, ebből a szóbeli 1p híján hibátlan.

Magyar:

Írásbeli 77%; Szóbeli 90%+

Töri:

Írásbeli 82%; Szóbeli 100%

Földrajz:

nem tudom, előrehozottan csináltam 2013-ban, már nem emlékszem. az tuti, hogy a szóbelim 100% volt belőle, és ez is 5-ös.

Készülni igazából a matekra készültem kb egyedül, úgy "rendesen", a legtöbb 2015 előtti érettségit megcsináltam belőle, plussz a szóbeli tételeket nagyon megtanultam.

Az angoltól nem paráztam, mert már addigra volt egy 90%-os felsőfokú nyelvvizsgám belőle.

Töriből talán ha 2 középszintű feladatsort csináltam, magyarból szintén, de szerencsém volt mert a tavalyiak elég könnyűek voltak, és nagyon jó tételeket is húztam.

Alapból milyen tanuló voltam? Hát az angol meg a matek kitűnő volt az utolsó évben, mindkettőt emelt szinten tanultam. Magyar ilyen 3-as - gyenge 4-es, töri 4-5. De elég erős gimibe jártam, kb mindenki legalább egy jeggyel jobb érettségiket csinált, mint amilyen volt év közben.

2016. márc. 27. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Utólag belegondolva nem tudom, hogy mertem a töri és a magyar szóbelikre olyan készületlenül elmenni.. kb ha a tételek felét tudtam.. Amikor bementem, voltak még benn ilyenek, hogy Római Köztársaság, meg Ókori Görögország, amikhez kb hozzá szólni sem tudtam volna.. Szóval tanulni kell, mert nem biztos, hogy lesz ilyen szerencséd. :3
2016. márc. 27. 09:38
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Angol emelt 100, töri közép 83, magyar 80, matekra nem emlékszem. Egy percet nem tanultam, volt mellé 2x40 pontom felsőfokú nyelvvizsga és angol OKTV miatt.
2016. márc. 27. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!