Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvételinél hány dioptriás...

Felvételinél hány dioptriás látássérüléstől jár az 50 pont?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 67%-os látássérüléstől, de az hány dioptria?
2010. ápr. 3. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
72%

ilyen van?? nem is tudtam

akkor lehet, hogy nekem járna, csak elfelejtettek szólni?

2010. ápr. 3. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
cigányoknak mennyi jár? :P
2010. ápr. 3. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

A cigányoknak nem jár plusz pont őket simán felvesszik mert "tanul" :P, ez modnjuk azokra a cigányokra vonatkozik akik olyan tipikus cigányok. A kulturáltak (alig van) ugyanúgy szenvednek mint mi.

Pl. azt tudtátok, hogy ösztöndíjat kapnak a cigány gyerekek ha bejárnak a suliba (mármint általánosba XD)?

2010. ápr. 4. 00:14
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Kedvas első! A felsőoktatásban már senki nem szaladgál utánad, hogy jajj, neked ez jár ám. Ha kideríted,kideríted, ha nem, így jártál. Bocsi az offért.
2010. ápr. 4. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez dioptriában nem fejezhető ki, mert a nagyfokú rövid- vagy távollátáson kívül más okai is lehetnek.

Talán egy szakorvos tud segíteni.

2010. ápr. 4. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor jár érte csak pont ha olyan nagy mértékű, hogy látássérültnek mászóval fogyatékosnak számítasz, ha ez vagy papírod is van róla, tehát tudni fogod, hogy jár-e neked vagy sem.
2010. ápr. 5. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!