Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol tudom lefizetni a vizsgabi...

Hol tudom lefizetni a vizsgabiztost forgalmi vizsgánál? (autóiskola, város)

Figyelt kérdés

Sajnos múlt héten volt a 3. sikertelen vizsgám Debrecenben, és teljesen elvagyok szomorodva, mert úgy érzem csak a pénzre mennek. Még a vizsga előtt mondta az oktatóm hogy szinte lehetetlen hogy átmegyek ennél a vizsgabiztosnál...:(:( Mondanom se kell igaza volt, egy mondvacsinált hiba miatt 5 perc vezetés után azt mondta vége a vizsgának(állítólag nem adtam elsőbbséget a gyalogosnak, holott legalább 15-20 méterre volt még a gyalogos átkelőtől). Nagyon sok pénzem, energiám és időm van benne, és nem akarom veszni hagyni... Ráadásul pár hét múlva letelik a 2 évem is, így elég sürgős lenne.Kérdeztem az oktatót, hogy ilyenkor kenőpénzt kellene adni, de azt mondta, hogy Debrecenben ilyet nem lehet csinálni. Más kiutat viszont nem látok. Higgyétek el nem velem van a baj, több nyelven beszélek és 2 diplomám is van 26 évesen,szorgalmas, tanulni vágyó ember vagyok, de itt mindent kiölnek az emberből.

Tudtok mondani olyan autóiskolát, vagy várost ahol egy "kis segítséggel" le lehet vizsgázni? Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!:)

2016. márc. 20. 11:16
1 2
 11/11 anonim válasza:
Végül meg lett a jogsid?
2021. jún. 4. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!