Ha cukrásznak fogok tanulni, akkor ugye nem lehet tetoválás a kezemen? Könyéktől felfelé esetleg?

Szia!
Én szakácsnak tanulok és van tetoválásom, bár nem a kezemen, hanem a mellemnél (kicsit feljebb, így kilóg a felsőmből), de nem volt belőle gond. Sőt, látható helyen 2 piercingem is van, de nem szóltak azért se. Osztálytársamnak meg mindkét kezén van tetoválás. (1-1 minta, nem komoly mennyiség)
Láttam már agyonvarrt szakácsot is. Max hosszú ujjú felsőt húzol.

Szia!
Ez nem egy komoly mérnöki,vagy tudom is én milyen állás,ahol meg is kell jelenni.Mivel csak a konyhában tevékenykedsz,ezért nem kell eladhatóan kinézned.

OFF
utsónak:
ezzel most azt akarod mondani, hogy egy mérnöknek nem lehet tetoválása?
Mert én annak készülök, és tetkóm is van látható helyen...

Utolsó!
Igen sokszor kizáró ok lehet. Látható, nem takarható helyen nem lehet sem tetoválás sem piercing. Pl banki melóknál sem lehet.

Én sportolok (röplabda) tanulok (szakácskodást, spanyolt is elkezdtem) rengeteg hobbim van (olvasás, rajz, fotózás, írás, stb.) és ez nem unatkozás. Nekünk így jó, ad nekünk egy pluszt.
Én nem a világ miatt csinálom, hogy keményebbnek tűnjek (nem ettől leszek az), mert nem arról szól. Imádom, tetszik, és kész.
Ha ez alapján ítélsz meg egy embert sajnállak, de ez már nem az én problémám.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!