Miért árt az ha valaki a másik kezével is megtanul írni?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy az tök káros, meg az agyban összekeveri a dolgokat, meg mindenféle hasonló dolgok.
De miért?
Mi megy ezzel tönkre?
Miért ártok ezzel magamnak?
2016. márc. 14. 21:56
1/4 anonim válasza:
Magadnak valószínűleg nem ártasz, ha neked ehhez kedved van, hobbiból. Csak a gyerekedet ne kényszerítsd rá.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én úgy gondoltam, ha esetleg nekem kedvem volna hozzá.
Ha egyszer lesz gyerekem akkor természetesen nem akarom befolyásolni, hogy melyik kezével írjon.
2016. márc. 14. 22:28
3/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy csak akkor káros, ha valakit átszoktatnak arra, hogy a másik kezével írjon (balkezes gyerekeknél volt szokás régen, hogy jobb kézzel íratták őket).
4/4 anonim válasza:
Igen,ha gyerekként kényszerítenek rá,akkor káros,hiszen fejlődésben van az agya. Én meg pont azt hallottam,hogy felnőttként ha néha csak úgy az ügyetlenebb kezedet is használod (pl.evésre,de az írás is jó) az serkenti az agyműködés,mert nem csak a megszokott dolgokat csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!