Mekkora esélyem van bekerülni?
A Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítású Nyelvű Gimnáziumba jelentkeztem, nagyon szeretnék bekerülni. A következő eredményeket értem el:
Angol 5 éves: 112. helyezés, 30 embert vesznek fel
Angol 4 éves: 67. helyezés, 20 embert vesznek fel
Orosz 5 éves: 31. helyezés, 10 embert vesznek fel
Német 5 éves: 49. helyezés, 20 embert vesznek fel
Nem ebben a sorrenden jelöltem meg a tanfolyamokat, de most lehet változtatni. Szerintetek milyen sorrendet állítsak fel, és melyikre körülbelül mennyi esélyem lenne?
Tavaly ezekkel a helyezésekkel az 5 éves oroszra, és az 5 éves németre kerültél volna be. De ez egyáltalán nem érdekes a sorrend szempontjából. A sorrendet úgy állítsd fel, hogy az legyen elől, ahova a legjobban szeretnél menni. Aztán majd felvesznek oda, ahova először elég a pontotd. Leírom, tavaly hányadik volt az utolsó, akit felvettek, de ugye ez nem garancia semmire sem.
angol 5 éves 86.
angol 4 éves 41.
orosz 5 éves 33.
német 5 éves 69.
2 évvel ezelőtti utolsó bejutottak:
- magyar-angol kéttan 5 éves: 156.
- magyar-orosz kéttan 5 éves: 43.
- magyar-angol kéttan 4 éves: 44.
- magyar-német kéttan 5 éves: 65.
Tavalyi utolsó bejutottak rangsorszáma:
- magyar-angol kéttan 5 éves: 86.
- magyar-német kéttan 5 éves: 69.
- magyar-orosz kéttan 5 éves: 33.
- magyar-angol kéttan 4 éves: 41.
- sima angol 4 éves: 111.
Összességében:
Angol 5 éves kéttan kétesélyes. Magyar-német kéttanra és magyar-oroszra szerintem biztosan bekerülsz, az angol 4 éves szerintem biztosan nem, hacsak nem a simára jelentkeztél.
De ne változtass! Az maradjon elől, amit a leginkább szeretnél, mert bármikor bekerülhetsz arra is. Sokkal jobban csalódnál, ha mégis bekerültél volna, és változtattatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!