Jogi/pszichológiai diplomával Angliában?
Nem tudom, hogy veled beszéltem-e egy másik thread-ben hasonló témáról, lehet, hogy igen...
Nekem gyakorlati tapasztalatom nincs a témában, viszont egy albán ismerősöm jogi diplomával jött ki. Ő azt mondta, hogy neki egy 2 éves fizetős képzésen kellett részt vennie, hogy a jogi diplomáját itt is elfogadják. A képzés árát fillérre pontosan nem tudom, de úgy rémlik £6000 körül mozgott. Emellé neki egy ESOL(nyelvi) vizsgát is le kellett raknia. Nekem a feleségem készül ESOL vizsgára, de ahogy néztem kb egy középfokú nyelvvizsga teteje az a szint.
Ha anglia nem lép ki az eu-ból a nyáron és európai jogra szakosodsz és ebben is akarsz dolgozni, akkor szerintem lehet, hogy nem kell képzés. Az ESOL-t egyébként ahogy én néztem főleg azoktól kérik akik EU-n kívüliek. Indiai kollégáimtól az összestől kérték, de tőlem nem, se a lengyel vagy a litván kollégámtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!