Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi legyek ha a matek es a...

Mi legyek ha a matek es a nyelvek mennek?

Figyelt kérdés
Matekbol es nemetbol fogok emeltezni, de beszelek meg angolul is es nemreg kezdtem az olaszt
2016. márc. 7. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből nem lehet jó tanácsot adni.
2016. márc. 7. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Pesten lehet bizonyos szakokat, idegen nyelven tanulni, egy ismerősöm valamilyen gazdasági szakot teljesen angolul végzett el. Én ilyen irányba nézelődnék, mert a mai üzleti világba előnyt jelent. És mi kell a üzleti világba, közgazdaságtanhoz, matematika :) .
2016. márc. 7. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:
nezmetközi gazdálkodásra menj, vagy valami más gazdasági szakra
2016. márc. 7. 14:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Gondolkodtam mar ezen, hogy mas nyelven vegezni a kepzest :) akkor ez tenyleg jo dolog, es tobbet erek vele?

Varok meg valaszokat! :)

2016. márc. 16. 07:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen egy leendő munkaadót figyelmét felkelti, főleg ha néhány fél évet külföldi egytemen is eltöltöl tanulmányi ösztöndíj keretében.
2016. márc. 21. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!