Mi legyek ha a matek es a nyelvek mennek?
Figyelt kérdés
Matekbol es nemetbol fogok emeltezni, de beszelek meg angolul is es nemreg kezdtem az olaszt2016. márc. 7. 11:15
1/5 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet jó tanácsot adni.
2/5 anonim válasza:
Pesten lehet bizonyos szakokat, idegen nyelven tanulni, egy ismerősöm valamilyen gazdasági szakot teljesen angolul végzett el. Én ilyen irányba nézelődnék, mert a mai üzleti világba előnyt jelent. És mi kell a üzleti világba, közgazdaságtanhoz, matematika :) .
3/5 anonim válasza:
nezmetközi gazdálkodásra menj, vagy valami más gazdasági szakra
4/5 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam mar ezen, hogy mas nyelven vegezni a kepzest :) akkor ez tenyleg jo dolog, es tobbet erek vele?
Varok meg valaszokat! :)
2016. márc. 16. 07:10
5/5 anonim válasza:
Igen, mindenképpen egy leendő munkaadót figyelmét felkelti, főleg ha néhány fél évet külföldi egytemen is eltöltöl tanulmányi ösztöndíj keretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!