Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bukott kredit. Kell fizetni?

Bukott kredit. Kell fizetni?

Figyelt kérdés

Előző félévben elbuktam egy négy kredites tárgyat. Az aláírást sem szereztem meg belőle.

Ilyenkor kell fizetni a bukott kreditekért? És ha kell, mennyit kell fizetni kreditenként?

2016. márc. 3. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Neked, mint adott intézmény hallgatója, ezt jobban kellene tudnod.
2016. márc. 3. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt a TO-n kérdezd meg.

Én is buktam anno pár kreditet, de csak +30 kredit felett fizettették volna ki, szóval egy tárgy miatt még nem kellett fizetni.

2016. márc. 3. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:
ezt az adott intézmény TVSZ-ben találhatod meg
2016. márc. 3. 12:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

TO-n eddig mindig félreinformáltak, vagy ők sem tudtak semmit.

30 kreditem volt előző félévben abból így 26 sikerült.

Ez a tárgy amit meg elbuktam, nem kellett volna felvenni mert vizsgakurzusos volt (és még csak ez volt az első félévem) de kötelezőnek volt beírva. Megkérdeztük, mindenki azt mondta, ha kötelező akkor fel kell venni. (mi azért vettük fel, mert azt hittük, hogy ez így van valahogy megoldva...)

A tanár a végén felajánlotta, hogy menjünk belőle vizsgázni és akkor nem bukjuk el a tárgyat.

(eyébként ebben a félévben ugyan ez a tárgy kötelező, de már nem vizsgakurzusos)

Úgyhogy most egy kicsit össze vagyunk zavarodva, mivel senki nem tud válaszolni a kérdéseinkre...

TO-sok meg segítség helyett elküldenek minket a "hülye" kérdéseinkkel .......

2016. márc. 3. 14:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Keresd meg a tanulmányi és vizsgaszabályzatot, abban benne van, vagy a térítési és juttatási szabályzat.
2016. márc. 6. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:
De mi így ismeretlenül hogy tudnánk pontosabb választ adni? Valahol kell fizetni, valahol nem.
2016. márc. 6. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!