Miert kotelezo bejarni kompetencia elokeszitore? Nalatok is van ilyen? Majdnem mindig elfelejtek bemenni arra az " orara "
Magyarbol is meg matekbol is tartanak KOTELEZO kompetencia elokeszitot, CSAK 8. Osztalyosoknak.
Kb 4en vagyunk matekon, es 6an magyaron.
A problemam az, hogy a matek a 8. Oraban van szerdankent, es nekem nincs hetedik oram, ezert haza szoktam jonni. A problema az, hogy ilyenkor elfelejtek visszamenni, mint ma is.
Az iskolaban nem maradok 1 orat ott pluszban, mert halalra unom magam addig, tanulni nem tudok, olvasni nem lehet a zaj miatt ( alsosok ilyenkor oda vissza rohangalnak es sikitoznak )
Ilyenkor ha nem megyunk be akkor igazolatlan orat kapunk.
A kerdeseim igazabol a kovetkezok :
Erre miert kotelezo bejarni? Egyaltalan kotelezhetnek erre? Ilyenre szabad igazolatlant adni?
Nalatok is van ilyen?
Meg egyebkent mind a ketto ugy zajlik hogy mindenki beleorditja a valaszokat, meg ossze vissza jatszunk a magyaron hogy ez a fenykep mit abrazol?
Meg visszafele irt szoveget irjunk le rendesen, ami egy egesz oldal! Meg hazit szoktak adni ebbol
Igy van, a tobbiek nem jonnek. A mi osztalyunkbol ketten vagyunk, es a masikbol is ketten. Mert az A meg a B osztalynak eggyutt tartjak ( 16+13 fo )
Az egyik fele a csoportnak elmegy haza meg leszarja az iskolat is ugy ahogy van, meg leszarjak az igazolatlant, stb...
A masik felenek pedig iskolan kivuli elfoglaltsaga van ( karate, kung fu, foci, kosar, es egyeb programok ) amit az iskola leszar nagy ivben...
Januar ota 2szer voltam matekon...
A héten : 30
B héten : 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!