Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosira jelentkezők! Hol...

Orvosira jelentkezők! Hol tartotok most a felkészülésben?

Figyelt kérdés

2016. márc. 1. 22:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom, srácok, pont ezekre a válaszokra volt szükségem. :D Lehet, hogy az a baj, hogy nem vagyok orvostanhallgató potenciál, de rohadtul fáradt vagyok már én is, az emelt kémia rettenetesen nagyon nem hiányzik az életembe, az emelt biosszal egymagában olyan boldog lennék, hogy az hihetetlen, de jó olvasni, hogy nem az én személyes szerencsétlenségem, hogy nem érzem ultra felkészültnek magamat, hanem általános. :D Hát, még másfél hónap, annyi idő alatt talán a lexikális tudást át lehet paszírozni még egyszer (illetve szervetlen kémiánál a minden vegyületnek az apró kis rücske meg spéci tulajdonsága az nekem nem egy olyan készség, ami sokáig megmarad, szervesből meg általánosból már viszonylag rendben vagyok)

Nagyon sok sikert mindenkinek! :)

2016. márc. 28. 23:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Na hogy sikerültek az érettségik? :)
2016. jún. 10. 11:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Felejtős, tesa. :D
2016. jún. 11. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!