Elegem van az egészből, az iskolából a sok felesleges szarbol amit meg kell tanulni mit tegyek?
Hát elég durva lehet:(
Szerintem mindenképp segítene a helyzeten ha nem lennél bejárós. Persze a kolesznak is vannak hátrányai, de legalább nem kell utazgatnod, ami plusz idő és energia.
Ha ez vigasztal mindjárt tavaszi szünet, ami ugyan rövid, de mégiscsak pár nap pihenő. Sok sikert, csak kitartás! :)
Harmadik... ha ebben a rendszerben nőttél fel, akkor tudhatnád, hogy ha elmegy dolgozni, ráfog jönni, hogy soha nem volt az, hogy a munka nehezebb.
Az esetek 90%-ban reggel felkelsz, elmész dolgozni, hazaérsz, és nem foglalkozol a munkával. Leteheted aznapra. Nincs az, hogy szabadság alatt is dolgozol. Illetve ott van a pénzbeli kompenzálás.
Nagyon nem egy szint a kettő.
Ezt max a régi emberek mondják, akiknek a suli még könnyű volt, mások voltak a követelmények. Ott tény, hogy a munka nehezebb volt.
Orvosira járok, már gimiben is jobban levoltam fáradva, mint egy pörgős kórházi napon. :) Sőt amikor dolgozol az idő is gyorsabban telik.
Hasonlóan érzem én is, pont nemrég gondolkodtam, hogy hú de jó lenne egy pár nap pihenés...:/ De ez van, lassan tavaszi szünet (hát nem lesz valami hosszú) és kezdődik minden elölről...
Szintén 9.-es vagyok
7 órákat alszol?! Akkor nem kéne kipihentnek lenned?
A középiskolai tanulmányokat meg kell nyomni, hogy jól sikerüljön az érettségi. Azt nem írtad, hogy milyen középiskolába járt gimnázium vagy szakközép? Túl fogod élni, pihenésre szánj a hétvégédből egy egész napot és akkor nem leszel olyan fáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!