Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik kormányhivatalban jelentk...

Akik kormányhivatalban jelentkeztek érettségire, megkapták már a behívóleveleiket?

Figyelt kérdés
Én jelentkeztem, de zűrös volt a jelentkezésem. Azt mondták, ha baj van vele, hívnak, és akkor befáradok. Nem hívtak. De azóta sem kaptam meg a levelemet.
2016. febr. 29. 09:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Postán küldtem be hozzájuk. Nem kaptam még levelet, hogy hová kell majd mennem.
2016. febr. 29. 09:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Valamikor márciusban küldenek majd egy visszaigazoló mailt, de azt a levelet, amiben benne lesz, hogy mikor hova kell menned, csak április közepe táján viszi a postás.
2016. febr. 29. 10:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor majd jön a levél.

Visszaigazoló emailt ugyan nem kaptam, de nem online jelentkeztem, személyesen.

2016. febr. 29. 10:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja bocs, szóval az email csak márciusban. Na, akkor majd érkezik az is.
2016. febr. 29. 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem április közepét mondtak (Szombathelyen).
2016. febr. 29. 10:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Visszaigazoló e-mailt kaptam (még febr. 17-én - a jelentkezést febr. 11-én postáztam), hogy minden rendben, és április közepén fogják kiküldeni a vizsgabehívót tértivevényes levélben.
2016. febr. 29. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!