Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Mit lehet kezdeni egy ilyen matek tanarral?

Figyelt kérdés

2 eves erettsegi "gyors talpallos" osztalyba jartam, ami felkeszit az erettsegire. De nagyon nem jo matek tanart kaptunk. Sot.. borzaszto szerintem.

Orakon a noket (minket lanyokat) fikazza, ha valamit nem tudunk kirohog.. stb.

Van az elso ket sorban kb 7 fiu, akik ilyen furak de a tanar kedvenckei. Mikor csinalunk mi lanyok a tablanal valamit akkor a fiukkal kirohog minket, meg ilyeneket mond hogy " na akkor a lanyok kedveert elmondom megegyszer, a noi agy ilyen...ok ugysem erettsegiznek,csak majd mikor a macskam..10 ev mulva" aztan rohog. ( Ismerek olyan lanyt aki sirva jott ki az orajarol mert ugy megbantotta.. csak igy zarojelben megjegyzem)

En tenyleg probalkozok matekbol,minden oran ott vagyok, meg kulon tanarhoz is jarok, de o is megmondta, hogy rengeteg minden nincs megtanitva nekunk. Alapveto dolgok nincsenek leulepedve a fejemben. Meg matekon a tanar poenkodik ilyen no gyulolo viccekkel,meg tragar szavakat hasznal de rendszeresen.. botrany..

Ma is kiserettsegit irtunk, es a kis kedvenceinek majdnem,hogy szo szerint elmondott mit hogy kell megoldani.. doga kozben odament hozzajuk es ott mondta nekik. Ha nem segit nekik akkor ott is lett volna jo par egyes, mivel ok is csak epphogy atcsusszantak par pontal..

Hozzank egyszer nem jott oda.

Meg pofara megy minden. Van akinek 18 pontra megadta a kettest van akinek 19-re nem.

Felek erettsegin is ez lesz.. Minket lefog szarni ha par pont kell ketteshez, a kedvenceit tuti atrugdossa.

Mit lehet tenni ezzel?

Olyan szinten zavar, de nem merek szolni neki mert felek hogy kicseszik velem direkt erettsegin emiatt.

Tovabb akarok tanulni es mindenbol jo vagyok:

Angol 5

Magyar irodalom : 5

Nyelvtan: 5

Tori : 3

Biosz 4

Irodalmat es angolt duplaznam erettsegin, dehat cseszhetem ha matekbol meg megbukok..

Rettegek! Mit tegyek?

19/L

2016. febr. 26. 18:00
 1/9 A kérdező kommentje:

Bocsi ha osszevisszasag lett de eleg ideges vagyok emiatt.

Rohadtul zavar!

2016. febr. 26. 18:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Valaki?!
2016. febr. 26. 18:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Aha koszi
2016. febr. 26. 19:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Az érettségin nem tud megszívatni a javítással. Ott hivatalos javítókulcs alapján kell javítani. Te a kijavított dolgozatot megtekintheted és akár le is fénymásolhatod. Ezt elviszed a különtanárhoz és megnézi, hogy jól javította e ki. Ha nem akkor beadhatsz fellebezést.

Csak az érettségiig juss el, onnan már a tanárnak is égés ha valaki megbukik a vizsgán. Reméljük Veled ez nem fog előfordulni.

Én a helyedben a korábbi évek feladatsorait oldogatnám. Ha az utolsó 5 év feladatsorait megoldod akkor olyan rutinod lesz, hogy a kettes biztosan meg lesz.

2016. febr. 26. 20:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha téged ennyire zavar ez a stílus nem értem miért nem készítettél hangfelvételt 1-2 óráról eddig.Beadtam volna az igazgatónak,aztán beszélgessenek egymással.Ha semmi akkor meg mentem volna tovább,oktatási hivatal, minisztérium,bla bla bla.
2016. febr. 26. 23:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Vedd egy kicsit könnyedebben, a humor még senkinek nem ártott meg, lehet ám vele is röhögni ahelyett, hogy sírva rohannátok ki, ezt hívják öniróniának. Ha még vissza is szólnátok neki viccesen, nem pedig elsüllyednétek szégyenetekben, lehet, hogy még értékelné is. Felnőttek vagyok, nem nyolcéves kisleányok. Az érettségin meg nem lesz semmi baj, nekik is az az érdekük, hogy átmenjetek.
2016. febr. 26. 23:52
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem keszithetek hangfelvetelt mert etikatlan, es szemelyisegi jogokat sert. Buntethetnem erte.. 1.

2. pedig, hogy sajat magammal szurnek ki ha szolnek igazgatonak, nyilvan tisztaban van ezzel o is. Egy diakra nem fog alapozni.

A masik meg, hogy vettem en mar viccnek amit mond, na de a 900. ilyen nogyulolos poen utan mar valahogy nem tudok rajta rohogni..

2016. febr. 27. 01:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Jaaa, hát ha ez szerinted etikátlan + személyiségi jogokat sért, akkor nem is lehet olyan nagy a baj,Te vagy túl érzékeny.Tanulni kell és akkor nem fog tudni mibe bele kötni az érettségi vizsgádon.
2016. febr. 27. 03:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok tulerzekeny, csak ez buncselekmeny!
2016. febr. 27. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!