Mit lehet kezdeni egy ilyen matek tanarral?
2 eves erettsegi "gyors talpallos" osztalyba jartam, ami felkeszit az erettsegire. De nagyon nem jo matek tanart kaptunk. Sot.. borzaszto szerintem.
Orakon a noket (minket lanyokat) fikazza, ha valamit nem tudunk kirohog.. stb.
Van az elso ket sorban kb 7 fiu, akik ilyen furak de a tanar kedvenckei. Mikor csinalunk mi lanyok a tablanal valamit akkor a fiukkal kirohog minket, meg ilyeneket mond hogy " na akkor a lanyok kedveert elmondom megegyszer, a noi agy ilyen...ok ugysem erettsegiznek,csak majd mikor a macskam..10 ev mulva" aztan rohog. ( Ismerek olyan lanyt aki sirva jott ki az orajarol mert ugy megbantotta.. csak igy zarojelben megjegyzem)
En tenyleg probalkozok matekbol,minden oran ott vagyok, meg kulon tanarhoz is jarok, de o is megmondta, hogy rengeteg minden nincs megtanitva nekunk. Alapveto dolgok nincsenek leulepedve a fejemben. Meg matekon a tanar poenkodik ilyen no gyulolo viccekkel,meg tragar szavakat hasznal de rendszeresen.. botrany..
Ma is kiserettsegit irtunk, es a kis kedvenceinek majdnem,hogy szo szerint elmondott mit hogy kell megoldani.. doga kozben odament hozzajuk es ott mondta nekik. Ha nem segit nekik akkor ott is lett volna jo par egyes, mivel ok is csak epphogy atcsusszantak par pontal..
Hozzank egyszer nem jott oda.
Meg pofara megy minden. Van akinek 18 pontra megadta a kettest van akinek 19-re nem.
Felek erettsegin is ez lesz.. Minket lefog szarni ha par pont kell ketteshez, a kedvenceit tuti atrugdossa.
Mit lehet tenni ezzel?
Olyan szinten zavar, de nem merek szolni neki mert felek hogy kicseszik velem direkt erettsegin emiatt.
Tovabb akarok tanulni es mindenbol jo vagyok:
Angol 5
Magyar irodalom : 5
Nyelvtan: 5
Tori : 3
Biosz 4
Irodalmat es angolt duplaznam erettsegin, dehat cseszhetem ha matekbol meg megbukok..
Rettegek! Mit tegyek?
19/L
Bocsi ha osszevisszasag lett de eleg ideges vagyok emiatt.
Rohadtul zavar!
Az érettségin nem tud megszívatni a javítással. Ott hivatalos javítókulcs alapján kell javítani. Te a kijavított dolgozatot megtekintheted és akár le is fénymásolhatod. Ezt elviszed a különtanárhoz és megnézi, hogy jól javította e ki. Ha nem akkor beadhatsz fellebezést.
Csak az érettségiig juss el, onnan már a tanárnak is égés ha valaki megbukik a vizsgán. Reméljük Veled ez nem fog előfordulni.
Én a helyedben a korábbi évek feladatsorait oldogatnám. Ha az utolsó 5 év feladatsorait megoldod akkor olyan rutinod lesz, hogy a kettes biztosan meg lesz.
Nem keszithetek hangfelvetelt mert etikatlan, es szemelyisegi jogokat sert. Buntethetnem erte.. 1.
2. pedig, hogy sajat magammal szurnek ki ha szolnek igazgatonak, nyilvan tisztaban van ezzel o is. Egy diakra nem fog alapozni.
A masik meg, hogy vettem en mar viccnek amit mond, na de a 900. ilyen nogyulolos poen utan mar valahogy nem tudok rajta rohogni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!