A 2016os felvételihez elfelejtettem a tanulói hallgatóu azonosítómat beírni, mert nem volt csillagozva, így azt hittem üresen hagyhatom. Mit tudnék vele tenni? Júliusig elküldhetem egy újabb hitelesítő adatlappal?
Jársz iskolába?
Mert én is kihagytam,de én már nem járok suliba, ezért nem kellett.
3-as: én úgy tudom, hogy 2007-től, nem 2005-től.
Először én is azt hittem, nekem nincs is ilyenem, felhívtam a felvit, ott azt mondták, próbáljam megszerezni, de ha nem sikerül, attól mér érvényes a jelentkezés. (Végül nekem az utolsó nap sikerült "megszerezni" az egykori tanulmányi osztálytól.)
Szerintem hívd fel őket te is, és kérdezz rá, milyen módon tudnád pótolni!
4-es vagyok: 5-ös, azért ez nem teljesen így van. Azért nem volt csillagozva, mert nem mindenki rendelkezik vele, ezért nem volt "kötelező" kitölteni. Viszont a súgóban szerepelt, hogy akinek van, annak kötelező beírni.
De mondom, én felhívtam őket, és azt mondták, nem kizáró ok, ha nem tudtad kitölteni. Viszont feltétlenül felhívnám őket a pótlás módja miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!