Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » KOLISOK, ti hol tartjátok a...

KOLISOK, ti hol tartjátok a ruháitokat?

Figyelt kérdés

Cuccaitokat hova tudjátok tenni?

Értékesebb dolgokat, kaját hova lehet tenni?

Párszor voltunk elszállásolva koleszban de sokszor nem volt külön szekrény és ahol volt ott is elég kicsi.

Meg lehet ezt valahogy oldani?

2010. márc. 30. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálunk van a koliban beépített szekrény, nem nagy, de ruháknak elég. A kaját jobb híján az íróasztal szekrényében tartom, a romlandót meg hűtőben (lakótársakkal még elsőben vettünk egy olcsó használtat). Amúgy mostmár a legtöbb koliban van hűtő. Meg sztem szekrénynek is kell(ene), hogy legyen. Vagy ha nincs, akkor az utazótáskádban esetleg, vagy polcon...

2010. márc. 30. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a ruhákat a szekrényben tároltam és mindig csak egy heti adag volt nálam plusz ünneplő, a ritkán használt dolgokat az ágyneműtartóban (úgysem ágyaztunk be sose :D). Az obiban meg vettem ilyen falra csavarozható sínt és polctartókat és szereztem rá polcot. Azon rengeteg dolog elfért (kaja, edények...). Az asztalon a gép és pár tanuláshoz való cucc, az asztal alá meg dobozokban minden egyéb. Bőven el lehetett férni, bár még így is oda kellett figyelni, hogy amire nem lesz szükségem, azt mindig hazavigyem. Szerencsére már nem vagyok kolis - menekültem, amint tudtam -, ezzel a módszerrel csak a kiköltözés volt gáz, mert a felrakott polcok helyét utána be kellett glettelni meg festeni, hogy "eredeti állapotban adjam át a szobát".
2010. márc. 30. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, közösen szereztünk hűtőt, és a lányokkal olyan viszonyban voltunk, hogy nem kellett az értékesebb dolgokat egymás elől zárni, a szobaajtót viszont mindig kulcsra zártuk.
2010. márc. 30. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk blokkok vannak a koliban 1 blokkban két szoba (kétágyasak), egy hűtő, fürdő, wc. A szobákban meg van 2 íróasztal, egy felezett zárható, nagy szekrény, és polc sor mindkét oldalon. ruhát van, aki a polcokon tartja, de a többség a szekrényben.
2010. márc. 31. 19:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én csak 1 évig voltam kolis, külön szekrényünk volt,hűtő,polcok,asztal stb:)

Apartman volt fogalmazzunk úgy:)

Volt 4 apartman, a miénkben volt 2 szoba, a nagyobb(miénk) volt 4 ágyas, de csak 2en voltunk,abban volt 2 db nagy szekrény(értsd fejenként fél akasztófás de elválasztva,plusz a felső szint).Én 2 helyet foglaltam mert az egyik csak kiköltözött, az összes ruhám ott volt, inkább az otthon volt a 2. oda csak hazajárós-bulis cuccokat vittem,plusz a felsőt ami egyben volt és 3 polcos tartottam a pipere cuccokat. Volt 4db egyszemélyes ágyunk felette polc,mellette egy jó nagy éjjeli szekrény, a polcon elfértek a könyvek, az éjjeliben meg a többi pipere,ékszerek ez-az:)

Volt egy dohányzóasztalunk 4 székkel, az mindig tele volt könyvvel és ennyi:)

Az innivalót a szobában tartottuk mert a konyhában nem volt hely:)De az edényeket, tányérokat,villákat,kaját a konyhában.

JAh igen:) Minden apartmanhoz volt egy plus helység, a miénk volt a konyhás...a konyhánkban volt egy rezsó, egy nagy kamra egy nagy hűtő, mosógép, mosogató nagy asztal meg egy jó nagy szekrény az edényeknek.

Össszesen 25en voltunk a koliban, 3 alkalommal volt lopás, 2szer kaja tűnt el (nem sok csak nasi...egyszer pedig valaki megitta véletlenül a másik tejét:D), és egyszer betörtek de az a mi hibánk volt mert sosem zártuk be az egész kollégiumot mi még a szobát sem, mert mindig volt ott valaki, na meg mit vihettek volna el a ruhán kívül( az értékek nálunk voltak mindig, ékszert meg magunkon hordtunk de a többség bizsus volt azért meg nem kár:D)...Jah igen, a koli 4m-re volt a sulitól:)

2010. máj. 29. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:

31-én költözöm a koliba :) Alig várom.

Ez a koli igen jónak számít a többi igénytelen, vadálatokkal teli kolihoz. Nekünk van külön szekrényünk. Van egy álló abban van akasztós rész + 1 polc. Egy éjjeli szegrény fiókkal, polccal + még egy nagy polc is.

Érzem hogy ez a koli meghatározó 4 év lesz az életemben. :D És remélhetőleg még több..

2010. aug. 27. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!