Hogy készüljek fel közép matek érettségire ha nem tudok (már) semmit? Tudtok korszerű/gyakorlatias könyvet matekból középszintű érettségire való felkészüléssel?
Figyelt kérdés
Nem tudom a jelöléseket/fogalmakat. Főleg ami az érettségi 1. felében van, a 2. felét gyakorlatiasabbnak találom, azzal példafeladatokkal fellehet készülni...
szóval olyan "cucc" kéne ami az alapoktól veszi,de ne annyira mélyre mászóan,csak ami kell.
olyan 70%-ot el kéne érnem:/
Mindenféle honlap/könyv címet szívesen várok ami ezzel foglalkozik.
Köszi!
2016. febr. 16. 16:54
1/2 anonim válasza:
Érdemes megvenni (vagy letölteni) a mozaik feladatgyűjteményét, ahhoz vannak megoldások is. Ha valami nem oké beírod a feladatot ide, valaki már úgyis megkérdezte. A studium generalénak van egy jó kiadása matek szóbelire, abba minden fogalom/tétel kimondva minden témában. (ezzel a módszerrel és rengeteg gyakorlással nekem 94%os emeltem lett)
2/2 anonim válasza:
Itt szepen ki vannak gyujtve az elozo erettsegik feladatai, ez alapnak nagyon jo, egyebkent barmelyik tankonyv segit rajtad a jeloleseknel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!