Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lecsúsztam az érettségi...

Lecsúsztam az érettségi határidőről, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Esti érettségire járok, 3 hete nem voltam bent (2 hetente változó műszak plusz most beteg vagyok) holnap megyek legközelebb (kedd,szerda,péntek) de ahogy böngésztem olvastam egy cikket és belém állt az ütő. Írták, hogy feb. 15-ig lehet jelentkezni. Ami ma volt. Hétfői nap.

Olvastam, hogy van lehetőség beadni kérvényt lekésett határidőn belül 8 napig. Valaki esetleg tudna nekem segíteni abban, hogy mennyire van rá lehetőségem, hogy rábólintsanak, hogy én is érettségizhessek "idén"?

Nem tudom miért abban a hitben éltem, hogy február 29-e a határidő?!

2016. febr. 15. 20:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

De, a középpontban volt, és amiről az ember meg van győződve annak nem keres utána. (Ha tudom, hogy a tej fehér nem nézek utána, hogy tényleg?!) Nem tudom, hogy miért vésődött az agyamba a 29.-e....

Telefonon az Oktatási Hivatalt fogom majd hívni, de előtte a suliban beszélek az illetékessel.

2016. febr. 16. 11:46
 12/15 A kérdező kommentje:

Orvosi igazolással? Mármint elmegyek a háziorvosomhoz és...?

Kérek egy sima igazolást, vagy kérjem meg, hogy írja bele azt, hogy a múlt héten beteg voltam és ezért....... ? :/

2016. febr. 16. 11:49
 13/15 A kérdező kommentje:
7 perce kaptam választ az Oktatási Hivataltól, miszerint a kérelmet a vizsgát szervező oktatási intézmény igazgatójához kell benyújtanom (természetesen a jelentkezésemmel és szükséges melléklettel). Nincs formai követelménye, de szerepelnie kell benne, hogy miért nem adtam be időben a jelentkezésem....
2016. febr. 16. 12:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Na le tudtad még adni?
2016. máj. 18. 14:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Tudtál jelentkezni?
2016. máj. 18. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!