Az normalis ha e-felvin a dokumentumok sarga maradt es igy hitelesitettem?
Figyelt kérdés
Az erettsegimet keri. Dehat iden fogok csak erettsegizni.. Miert keri?
Baj ha en igy hitelesitettem le es igy kuldtem el nekik?
2016. febr. 15. 17:32
1/5 anonim válasza:
Nem baj. Az időközben megkapott dokumentumokat július 12-ig (?) kell feltölteni.
2/5 A kérdező kommentje:
De az Oktatasi Hivatal ezt tudni fogja igaz?
Bizti nem baj ha naracs maradt es en ugy hitelesitettem?
2016. febr. 15. 17:40
3/5 anonim válasza:
Basszus, kiderül a középiskolai eredmények megadásánál, hogy még nincs érettségid? Minden bizonnyal igen. Akkor mi a probléma? Nem idióták dolgozzák fel ezeket.
4/5 anonim válasza:
Nem baj.
Nekem egy egészségügyi igazolást kell majd még feltöltenem, valamikor tavasszal mondják meg, mikor, hol kell megjelennem, de a dokumentumfeltöltős link nekem is sárga maradt.
5/5 anonim válasza:
Tök mindegy, mikor töltöd fel, február 15-ig az a lényeg, hogy a szakok be legyenek jelölve, minden mást július 10-ig (azt hiszem, ez a határidő) tudsz pótolni. De amúgy is meg kell adni, mikor volt, vagy mikor lesz kibocsátva az érettségi bizonyítványod, abból kiderül. Ha 10 évvel ezelőtt vizsgáztál volna, akkor se lenne muszáj ma éjfélig feltölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!