E felveteli segitseg?

Figyelt kérdés

Meg nem adtam fel a hitelesito adatlapot, viszont mar lehitelesitettwm es kinyomtattam de utana meg valtoztattam valamit felvin, igy szeretnek ujra hitelesiteni. Na de hogyan?!

Nekem az van oda irva hogy hitelesitve, esar csak az az egy gomb van ott hogy hitelesito adatlap kinyomtatasa...most mi van?

2016. febr. 13. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem ügyfélkapun hitelesíted? 1 perc az egész és biztonságosabb is! :)
2016. febr. 13. 15:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Mostmar mindegy

Legyszi segitsetek..

2016. febr. 13. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Ügyfélkaput csinálni sem több 5 percnél.

De ha már így van, akkor szerintem frissíts, indítsd újra a gépet, meg kell hogy jelenjen a Hitelesítés visszavonása gomb. Utána még ha változtatsz, újra tudod hitelesíteni és aztán postán feladni.

2016. febr. 13. 16:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Es az valtoztatasnak minosul ha az e-felvihez szukseges belepo kodot elfelejtettem es ujrakertem?

Mert igazabol ez volt a valtoztatas.

Lehet hogy eniatt nem jelenik meg az uj hitelesites?

2016. febr. 13. 16:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem kellene, hogy ez vaáltoztatás értékű legyen, elvégre e-mail címhez van kötve a dolog, nem a biztonsági kódhoz. Az csak egy plusz biztonság a jelszón kívül.

De az e-mail címedre küldték el az előző kódot is, akkor annak ott kell lennie, ha elfelejtetted ,meg tudod nézni ott is (ha csak nem törölted ki, és kukából is még végleges törléssel).

2016. febr. 14. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!