Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha úgy érzem hogy...

Mit tegyek ha úgy érzem hogy az egyetemen töltött éveim alatt nem lettem okosabb?

Figyelt kérdés
Két és féléve járok a BGF-re (már BGE) ami nem egy rossz suli, marketinget hallgatok ami meg érdekel is. Mindig mindent megtanultam de úgy érzem hogy a szakmához nem értek nagyon még mindig. Tehát ha valami marketinges melót kéne csinálnom azt se tudom hogyan kéne mit kéne. Kezdem úgy érezni hogy feleslegesen jártam egyetemre, sok időt és pénzt öltem bele még sem vagyok előrébb. Valaki hasonló cipőben?
2016. febr. 7. 15:43
 1/1 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ez mindenkivel így van. Majd ha kilépsz a nagybetűs életbe, és elkezdesz dolgozni, akkor fogod igazán úgy érezni, hogy mi a francot tanultál 5 évig az egyetemen? :) És a szakmai tudásod nagy részét is munka közben fogod szerezni.
2016. febr. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!