Fel lehet készülni érettségire 3 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Külföldön élek, de az érettségit otthon csinálom meg. Már 2 éve magántanuló vagyok, 11. év végén csak matekból buktam meg, pedig a többi tantárgyra sem tanultam valami sokat. Szóval a 11.-es matek is elég gyengén megy. Tudom, én hibám, hogy csak halogatom a dolgaim, de matekból fel tudnám tornázni magam 3 hónap alatt, hogy az érettségi sikerüljön? Magántanárra itt nincs lehetőségem, videókat szoktam nézni és gyakorolni. Napi 1 óra matekozás elég lesz Májusig?2016. febr. 5. 18:41
1/5 anonim válasza:
Bocs, de nem tennék rád nagy összeget. De van más választásod, mint megpróbálni?
2/5 anonim válasza:
Ha lelkiismeretes tanulsz és próbálod megérteni a miérteket akkor lehet esélyed. Illetve nagyon sok száraz anyagot valahogy meg kell tanulnod és utána értelmesen alkalmazni.
3/5 anonim válasza:
A korábbi évek érettségi feladatsorait csináld meg, és a megoldókulccsal ellenőrizd. Ha végigcsinálod mind a 20-25-öt, ami eddig volt, akkor ha nem vagy teljesen hülye, garantáltan átmész.
4/5 anonim válasza:
Simán, érettségin a kettes szintet elérni nagyon-nagyon könnyű, akár józan paraszti ésszel, gyakorlás nélkül is megírható, de azért biztos ami biztos oldj meg korábbi érettségiket, hogy lásd hogy állsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mindent bele fogok adni! :)
2016. febr. 6. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!