Milyen könyvet használjak szakdolgozathoz?
Figyelt kérdés
Májusra kell a szakdolgozat, már a témák is megvannak, de nem találtam hozzá megfelelő szakirodalmat. Tankönyvekből is lehet hivatkozni?
Milyen könyveket ajánlanátok, ha MNB és monetáris politikáról, inflációról, befektetésről, és bankrendszerekről akarom a szakdolgozatom csinálni? Etzek közül valamelyiket. Már mindenütt kerestem, de nem találtam normális könyvet.
2016. febr. 5. 12:10
11/11 A kérdező kommentje:
És még annyi kérdés, hogyha weboldalról hivatkozok, ahol a felhasználási feltételek közt ott van, hogy amennyiben változik a tartalom az oldalon, akkor a publikációmban nekem is változtatni kell a tartalmán, ezt komolyan kell venni? Az MNB intézményrendszerét a kormány honlapjáról illesztettem be, mert csak ott van normálisan kifejtve.
2016. febr. 10. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!