Ti hogy tanuljátok a kémiát? Nekem sehogy sem megy. (többi lent)
Nagyon jó eszű gyerek vagyok, például történelemből a tanár elmesél egy háborút, azonnal meg is jegyzem és kész.
Kémiában viszont a tanár nem magyaráz semmit, leír a táblára mindent és kész, magold be...
Ti ilyenkor mit tennétek? Nem tud magyarázni érthetően akkor sem ha kérik. Ti is szoktatok magolni?
Tudtok oldalakat, videókat ahol érthetően elmagyarázzák a kémiát? Köszi a választ!
Oké.
Kémia átalakulások amit most veszünk.
9. Osztály. ezt tényleg írhattam volna, bocsi.
(Kémiai reakciók típusai)
Mindig picit rosszul érzem magam, mikor ilyet látok. Sajnállak a tanárod miatt tényleg.. viszont azt egy életre jegyezd meg; hogy a kémiát NEM lehet magolni! Aki ezt megteszi az halálos merényletet követ el maga ellen, ugyanis logikusan felépítve kell látni a dolgokat a kémiában. Egymásra épülnek az információk, és az összefüggéseket meg lelehet vonni miközben tanulod, ez a nagyszerű benne =)
Van 1 oldal amit kifejezetten csak ajánlani tudok, - ugyan van benne kicsit emeltebb anyag - de maximálisan érthetően videókkal, példákkal szemléltetve magyaráz és neked is ad feladatokat: [link]
Apropó a reakciótípusokhoz pedig ajánlani tudom hogy olvasd el korábbi irományom egy kérdésnél. Nagy átfogóan leírtam a legjavát, ezekkel azért nem árt tisztába lenni: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
Továbbá egy nagyon hasznos & érdekességeket is tartalmazó oldal: [link]
/Kémia szakos =)
#3-as szintén
Utolsó linknél elcsúsztam: [link]
És itt a kémiás résznél választhatsz, nézhetsz vidiket és tananyaghoz szorosan kapcsolódó dolgokra fényt deríthet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!