Ha már aktiváltam a második félévet otthagyhatom az egyetemet?
Figyelt kérdés
Úgy tudtam 1 félévnél többet nem lehet járni ha ki akarsz iratkozni, mert utána már fizetni kell. Első félévben kevés kreditem lett, gondoltam kiiratkozok és majd újrafelvételizek, kezdem előről.
Neptunban már aktiválva van a második félév sajnos
2016. febr. 3. 19:33
1/6 anonim válasza:
Inkább passziváld utólagosan a féléved még gyorsan, majd szeptemberben folytatod. Így kijátszottad a tavaszi kreditellenőrzést, valamint passzív alatt legalább dolgozhatsz diákmelósként is.
2/6 A kérdező kommentje:
Lesz 15 kreditem, ha most passzíválom magam akkor az mivel járhat?
2016. febr. 3. 20:05
3/6 anonim válasza:
Gondolom kell egy kérvényt írnod neptunban, párezer forintért.
4/6 anonim válasza:
Ha még regheted van próbáld megváltoztatni neptunban passzívra, elvileg nekem is azt írja, hogy folyamatban tehát ameddig nincs ott, hogy elfogadva szerintem passziváltathatod, ha nem megy kérvényben kamuzd be, hogy te passziváltatni akartad csak véletlenül nyomtál az aktiválásra.
5/6 A kérdező kommentje:
Már elfogadva, megcsinálom a második félévet is így felveszek sok szabadon választhatót. Ha többet vettem fel mint amit lehet, akkor majd utólag kell fizetnem kredittöbletet?
2016. febr. 3. 20:57
6/6 anonim válasza:
Mikor aktiváltad és mikor kezdődik a szorgalmi időszakod?
Még pár nap alatt személyesen simán passziváltathatod, szerintem 5 ezerért kb, nálunk annyit írnak ki, ha valaki nem aktivál/passzivál neptunban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!