33 évesen elkezdenétek még az orvosit, ha mindig is erre vágytatok volna?
Olvasd el a "Miért volt nehéz a kezdet" részt.
Azt írta biosz-kémia vonalon van már diplomája, tehát belehalni nem fog.
Bízzunk benne, hogy sikerül. Én sem tervezem megállni a 2. diploma után, már kinéztem mi tetszene, minek lenne haszna még. Személy szerint elhivatottabb vagyok, mert jobban átlátom a lehetőségeimet, mint amikor 18 évesen jelentkeztem.
Tudom, hogy nagy bölcsesség a "soha nem késő nekikezdeni az xy dolognak", de őszintén, szerintem te is érzed, hogy megcsúsztál ezzel eléggé, másképp nem tetted volna fel a kérdést.
Az orvosi egyetem alapból 6 éves. Tegyük fel, nem megy minden elsőre, 7 év alatt befejezed. Akkor jön még a rezidensség, szakorvossá válás stb, mire ténylegesen orvos leszel már 45 körül leszel. Oké, hogy jó pap is holtig tanul, de szerintem te erről lekéstél.
Meg téged most 6 évig amíg egyetemre jársz, ki tartana el? Plusz, gondolom az oktatást is neked kéne már fizetned. Nem röhögne ki senki, de inged-gatyád rámenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!