Mitől ilyen drága a MOME?
Nyálas nyomi celebek? Hol?
Én konkrétan nem is ismerek olyat aki önköltségesen van, a MOME-sok 95%-a államin van. Ráadásul van ez a közhiedelem, (legalábbis én sokszor hallottam és én is azt hittem amíg be nem kerültem) hogy a mome valamiféle kiba*zott elit közeg ahová csak úgy jutsz be ha ismered valakinek a valakijét. Lehet hogy létezik ez a dolog de valószinűleg nagyon ritka esetekben. Ahhoz hogy bekerülj kell tehetség, szakmai tudás, és szerencse ha ez a három megvan bármilyen arányban akkor előbb utóbb bekerülsz. Én elsőre az első körön se jutottam túl aztán megpróbáltam még egyszer és max ponttal kerültem be. A két próbálkozás között pedig próbáltam tanulni és fejlődni, meg is lett az eredménye.
Aki tényleg arra vágyik hogy bekerüljön a mome-ra az készüljön fel arra hogy amint bekerül megszűnik a "mome varázs" szóval amíg készültök addig éljétek meg azt hogy "mennyire cool leszek ha MOME-s leszek". De ha bekerültök biztos hogy egy nagyon kreatív közegbe kerültök és rengeteget tanultok egymástól.
Csak ajánlani tudom, rengeteg pozitív dolgot tudnék elmondani szóval inkább mondok egy negatívat amit tapasztaltam, az iskola mellett nagyon kevés idő marad minden másra...kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!