Csomó ilyen félrevezető oldal van mit lehet ez ellen tenni?
Az Okj-nál, Miért nem tudnak egy átkozott embert alkalmazni arra hogy mindig frissitse az oldalt és az aktuálist töltse fel ? Miért van az, képzés elött pár héttel elküldtem a jelentkezést egy adott szakmára, erre jött egy olyan Nyugtató válasz hogy a rendszerükbe tárolták a jelentkezést és felveszik velem telefonon a kapcsolatot, és mindenről értesitenek.
Várok, 1 hét és semmit nem kaptam. Fel hivtam a számot, erre úgy közli velem a kis titkár csaj mintha az én hibám lenne, és mondja hogy hát az a képzés már teltházas, és legközelebb szeptemberbe indul.
Ráadásul ez állitólag valami normális rendes nagy Okj-s intézménynek vallja magát, És úgy irták le, de még most is ugyanúgy van az oldalon a jelentkezés mintha aktuális lenne, miért van ez az átverés ?? De nem csak ennél, más szakmánál is, minden jót szépet leirnak az oldalra, aztán behivják az embereket, és a papirok szerződés aláirásánál derül ki hogy ja még sok pénzbe is kerül, hol ott ezt sehol nem jelezték az oldalon. Mit lehet az ilyenekkel tenni ? jó nagy nép hülyités az egész, kihasználás.
Ez sajnos sok helyen így van, még az Okj-k listáját se tudod megnézni, mert van olyan honlap, ahol a 2013-as lista van fenn...
Ha legközelebb jelentkezel, ne sajnálj rájuk telefonálni hetente kétszer, hogy indul-e egyáltalán és mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!