Hahóóó valaki. Egyetemre felvételit nem értem? Hülye vagyok.
Most én nem értek valamit..
Ugye két pontszámítási lehetőség van.Az egyik a hozott pontok, vagyis a tanulmányi pontok alapjá történik, amihez ugye felkell tölteni a bizit is, a másik a duplázás mikor az érettségi eredményét kell feltölteni.
Na most ha én még em tudom melyik lesz jobb, akkor feltölthetem a középiskolai bizimet is? Ha feltöltöm akkor mindenképpen azt fogják figyelembe venni pontszámitásnál? És ha mindkettőt feltöltöm? Tehát érettségi bizit is meg közép iskolai eredményeimet is?
Az baj? Ezt nem értem..
Ne azt irjátok hogy fent van felvin.. mert ez nincs fent.Kb 5x átnyálaztam és nincs fent erről semmiféle információ.
Igazából én duplázi szeretnék,szóval azt akarom hogy csak az érettségi pontjaim alapján számolják ki a dolgokat..
De a bizti kedvéért azért feltölthetem a középiskolai bizimet is?
Vagy ha feltöltöm akkor nekik az alapján kell számolni? Hogy van ez???...
"Amennyiben a jelentkező által benyújtott dokumentumokkal igazolt középiskolai osztályzataiból és érettségi eredményeiből az a) és a b) pontban meghatározott pontszám is kiszámítható, a jelentkező összpontszámát automatikusan, külön kérés nélkül a számára kedvezőbb módon kell meghatározni!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!