Ezt hol tudom megnézni pl a Neptunban?
Figyelt kérdés
Összezavarodtam kicsit a kurzuskódokkal és szeretnék utánajárni, hogy a 6.félévem végére, hogy záróvizsgázhassak, diplomázhassak még milyen tantárgyakat kell felvennem, milyen kurzuskódjaim nincsenek meg, hogyan állok a kreditekkel. Ezeket hol tudom megnézni? Neptunban nem találom. Ha írok a sulinak, ők le tudják nekem írni?2016. jan. 28. 21:08
1/3 anonim válasza:
Neptunban nem hiszem, hogy meg tudod nézni. Kell lennie valahol egy tanegység listának a szakodról. Nekünk a suli honlapján fent van, ott érdemes nézelődni, ha nektek nincs, akkor kérdezd meg a TO-n, hogy hol lehet hozzájutni.
2/3 anonim válasza:
Pedig benne van a neptunban...
Persze, hogy most fagy le az egész így nem tudom pontosan megnézni. De a menüsáv elején próbálkozz, előrehaladás talán
Írj rám egy óra múlva és megnézem újra
3/3 anonim válasza:
Ott van Tanulmányok/Előrehaladás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!