Személyes vélemények, élmények, tapasztalatok továbbtanulással kapcsolatban (lényeg lent)?
Szóval 11.es vagyok és lassan olyan helyzetbe kerülök, hogy gondolni kell a továbtanulásra és az ezzel járó többi dologra. Szegedre szeretnék menni az SZTE Tanárképző szakjára és néhány tippet szeretnék kérni ugyanis:
- szeretnék majd albérletben lakni, de nem egyedül (én, barátom és egyik ismerősünk) és nem igazán tudom hogy működik ez a dolog (szeretnénk minél olcsóbban megúszni)
- tanulás mellett valószínüleg részmunka időben kellene dolgoznom a pénz miatt, és az érdekelne ez vajon kivitelezhető e, illetve ha valaki van/volt hasonló helyzetben hogy oldotta meg (otthonról amit kapnék támogatást nem lenne elég ezért kérdezem)?
Ha valaki esetleg megosztaná saját tapasztalatait azzal rengeteget segítene.Előre is köszönöm!
Hmm.. nem olyan rossz ötlet, megfogom fontolni.
De még szívesen várom az ötleteket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!