Bár nem közvetlenül oktatás, de. Mi van, ha a gyerek a farsangon mobillal fényképez?
Sziasztok
Véleményetek kérdezném a következőről:
Fiam most 8.-os és nemsokára lesz a jelmezbáljuk. A szülői munkaközösség kitalálta, hogy nem fotózhatnak a mobiltelefonjukkal.
Miért baj, hogy oda van be van építve a fényképező a telefonjukba? Nem értem.
Ha jól értem, az eddigi információim alapján, akkor fényképezővel szabad.
Hát normálisak ezek?
Mi a véleményetek. Lehet, hogy én gondolom rosszul?
Én is 8.-os vagyok, nálunk sem lehet soha fényképezni. Nálunk viszont megengedik a tanárok, hogyha megkérjük őket ilyen eseményeken mint például Farsang vagy épp Mikulásbuli, akkor megengedik.
Szerintem próbálkozzon be az egyik tanáránál, "hátha" ;)
Köszönöm válaszod. De én őszintén szólva le...om, hogy melyik tanár mit gondol. Amúgy a szülői munkaközösség találta ki.
Ha fotózni akarok, fogok.
Más véleményére vagyok kíváncsi, mert lehet, hogy rosszul gondolok valamit.
A kérdés arra vonatkozott, hogy fényképezővel lehet, de mobillal nem. Miért baj, ha előveszi a mobilt, kép elkészül és elteszi. Ennyi.
Az, hogy ki van a képen az még egy Smena8-cal is rajta lehet. Nem az eszközön múlik.
Amiről te beszélsz, az 2014.03.15-n lépett hatályba a szigorítása annak, hogy ki kiről hogy fotózhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!