Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehet egyetemen kérni eredeti...

Lehet egyetemen kérni eredeti korábbi vizsgajegy visszaállítását, az új, javított jegy helyett?

Figyelt kérdés

Mit csináljon egyetemen az, aki ki szerette volna javítani a 3-as vizsgáját, de az 2-es lett?

Meg volt az első egyetemi szívásom is. Nem tudom miért akartam kijavítani a 3-as vizsgámat mikroökonómiából, megőrültem teljesen. Aztán már kicsit unottan készültem, a második vizsgára az első után, amire nagyon készültem, de képtelenség, mivel az egész szivatás.. Lehet valamit még tenni, vagy fogadjam el, hogy egy szerencsétlen vagyok? Valaki járt már hasonló cipőben?

2016. jan. 27. 00:43
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Örülj neki, hogy nem buktál meg.

Egyestől különböző vizsgajegyet nem javítunk. Majd legközelebbre már tudod..

2016. jan. 27. 00:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Ismerősöm járt így csak a második vizsgán megbukott :D

Ha ismered annyira a tanárt, akkor kérdezd meg tőle, hogy nem-e lehetne ilyesmit, de ha nem, akkor inkább örülj hogy megvan a tantárgy.

2016. jan. 27. 01:12
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem vagy szerencsetlen, hiszen atmentel mikrobol. Felejtsd el az egeszet, a kettes sem rossz jegy.
2016. jan. 27. 01:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiába írod ki többedjére a kérdésedet, még mindig ugyanaz a válasz: nem tehetsz semmit. Előbb kellett volna utánajárni a javítási feltételeknek, és akkor most nem lennél szarban.
2016. jan. 27. 10:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, kiírtam még1x, mert nekem most ez aktuális és fontos. Persze, mindenből tanul az ember. Elfogadtam, ami történt, ettől függetlenül még nem hagyom elúszni a lehetőségeket.. és köszönöm a válaszokat! :)
2016. jan. 27. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!