Egyetem, vizsga, elégtelen vagy nem? Az átverés?
Helyzet: Egyetem, egy matek kurzuson az első vizsgát benéztem, második alkalomra készültem sokat, de a vizsga 99%-ban elégtelen. Viszont közben a tanártól kértem konzultációs időpontot még az utolsó vizsgaidőpont előtte, hogy átbeszéljem vele. Most meg be van írva az elégséges. (Mondom, a vizsga szinte biztosan elégtelen)
Ilyenkor mi van, menjek konzultálni ?? :DD
Egyik barátnőmmel megtörtént az, hogy 3. vizsgán is megbuktatták, mire hazaért, be volt írva a kettes... Kiderült, hogy a vizsgáztató összekeverte egy másik lány kartonjával, még aznap korrigálták a hibát.
Ha biztos vagy benne, hogy bukta a dolog, menj el mindenképp. Nem tudod megnézni a vizsgádat?
"Kiderült, hogy a vizsgáztató összekeverte egy másik lány kartonjával, még aznap korrigálták a hibát."
De itt nem ez történt. Itt egyszerűen a tanár szeretett volna mindenkit megbuktatni, aztán rájött, hogy azt nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!