A többlet pont reményében van még idő nyelvvizsgát tenni?
B2 28 pont. Kerestem de nem találtam kikötést hogy meddig kell megszerezni, ebből arra következtetek hogy még májusban sem késő de inkább rákérdezek mint sem valami elkerülje a figyelmemet.
A másik kérdés hogy hol a legkönnyebb vajon? Angol nyelv. Nyilván tanulom a nyelvet, értelem szerűen az érettségire is készülök, magántanárhoz is járok de mégsem érzek egy biztos nyelvtudást. A vizsgát csak a többletpontért tenném, viszont mivel igencsak meg kell húzzam minden tekintetben a nadrágszíjat így olyan helyet keresek ahol gyengébb nyelvtudással is van esély meg is kapni a nyelvvizsgát, mert nem szeretnék 20-30ezer forintot az ablakon kidobni.
Köszönöm előre is a segítséget.
Igen, van még lehetőséged. A BME nyelvvizsgaközpont még június 9-én is tart egy vizsgát, amit gyorsított eljárásban javítanak ki, így még az is beleszámíthat a pontodba.
Továbbá ezt a nyelvvizsgát is javasolnám, ezt mondják a legkönnyebbnek. Szerintem nézd meg a feladattípusokat, csinálj 1-2 próbafeladatsort, és érezni fogod. 27 ezer Ft a vizsga díja.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!