Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes egyáltalán továbbtanulni?

Érdemes egyáltalán továbbtanulni?

Figyelt kérdés
Már 6 éve leérettségiztem és 3 éve egy szakmát is elvégeztem. Még így is nehéz nekem munkahelyet keresni. Jó tanuló voltam és mégis nehéz. Bezzeg azok az osztálytársaim, akik megbuktak, van munkahelyük és már családot is tudtak alapítani. Én meg jó tanulóként és továbbtanulóként még állandó munkahelyet se tudtam megszerezni. Érdemes-e még 27 évesen főiskolára is mennem?

2016. jan. 24. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát ezt te tudhatod, hogy belefér-e. milyen szakmád van és milyen egyetemre mennél? be tudnál kerülni? egyébként tanulni sosincs későn.
2016. jan. 24. 23:02
 2/4 1112 ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy lelkesednél valami iránt , és meg is oldható, akkor szerintem érdemes lehet megpróbálni.
2016. jan. 24. 23:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen menjél. Magyarországon ez számít, sokat.
2016. jan. 24. 23:40
 4/4 anonim ***** válasza:
74%

attól függ milyen főiskolára

na meg igen kifordult megint a világ. 35 éve is a butikos, meg kisiparos volt a menő csávó meg most is. Főleg ha ki tud járni dolgozni nyugatra.

2016. jan. 24. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!