Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha úgy érzem...

Mit tegyek, ha úgy érzem megrekedtem az életbe, s nem látok kiutat?

Figyelt kérdés
A dolog sajnos az Én hibám... Nem tanultam tovább, pedig kellett volna, s ezzel elbasztam mindent. 18 évesen úgy gondoltam, az életemet a sportra áldozom, sikeres leszek benne. Az hozzáértők mind nagy jövőt jósoltak nekem, hogy lehet belőlem valaki még egy nap. Abbahagytam a továbbtanulást, s el akartam helyezkedni, ami mellett csinálhatok a sportot. A napi 2 edzés, 2 óránként szigorú étkezés nem tesz lehetővé akármilyen munkát, s még mindig ebben látom a jövőmet. Viszont, az elhelyezkedés nem sikerült. Nem nappalin tanulok, 2 hetente minden hétvége. A köztes időben szart se csinálok az ég világon. Végzettségem csak egy érettségi (hamarosan több lesz, de az még egy fél év). Már fél éve szart se csinálok csak itthon vagyok, gáznak érzem hogy a szüleimen élősködök mint valami életképtelen gyökér, aki nem tud összeadni 2-t meg 2-t. Elmentem állásinterjúkra, teszt-időre, volt aki 1 hónapig reggel 6tól 10ig dolgoztatott, semmi fizetéssel, csak edzésre mehettem el, majd rögtön vissza... egy hónap múlva közölte, nem elég bocs. TUdnátok valahogy segíteni, ezt az időszakot hogy oldjam meg? Kellene egy olyan munjka, ahol engedik hogy ehessek 2 óránként körülbelülre (persze a munka az első), akár fizessen szarul (akár 50e/hó), az se érdekel csak végre csináljak valamit, mert már rohadt ciki hogy nem dolgozom.

2016. jan. 23. 22:03
 1/1 anonim ***** válasza:

Aki egy hónapig nem fizetett azt jelentsd fel, egyből, nem érdemel az ilyen mást. A NAVnál.

Kitartás. Valami 4 órás állást kellene akkor keresned, talán. 2 edzés között van 4 órányi munkaidő lehetőséged? Tesco szokott felvenni 4 órásba például pénztárost és lehet velük alkudozni, hogy mikorra osszanak be. Kitartás. Keresgélni kell, mindenhova bemenni és mondani, hogy 4 órás állást keresel, mit tudnak ajánlani.

2016. jan. 23. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!