Felvételinél problémát okozhat hogy a földrajz az a 10-es bizonyítványban földrajzként szerepel a 9-ben pedig Földünk és környezetünk?
Köszönöm a válaszokat. Valóban no para mehet a földrajz és kész. Csak ismertetőben annyira sulykolva van hogy az ténylegesen tanult tárgy mezőben azt kell választani ahogy az a bizonyítványba szerepel, én meg annyira maximalista és mindent túl bonyolító vagyok hogy konkréten kétségbe estem :)
Azért ha esetleg van még olyan dili mint én és bele fut a nagy válasz keresés közben erre a kérdésre, akkor megelőzök neki remélhetőleg egy pár kört és megosztom a "kálváriát". A biztosra menésben nem nyugodtam meg ott hogy majd itt választ kapok és oda jutottam hogy már keret tanterv alapján kutattam hogy egyáltalán mi fene különbség van egyáltalán a két tantárgy között. Hát ahogy sejtettem semmi, csak valaha Földünk és környezetünk volt a neve, csak amikor a tantervet egyszerűsítették úgy gondolták hogy akkor a megnevezést is egyszerűsítik és így lett Földrajz belőle. Ebből pedig következik hogy a "lusta" vagy épp nem szakos tanár meghagyja a bizonyítványban úgy ahogy szerepel az elnevezés, a maximalista vagy épp konkrétan szakos tanár pedig úgy van vele hogy ha átnevezték akkor átnevezték nincs mese, át kell írni a bizonyítványt. :D
És mellesleg a felvin jelezve is van amúgy hogy a két tárgy azonos de csak 2. választott természettudományos tárgy lehetőségének a szabályzatában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!