Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok tanulni?

Miért nem tudok tanulni?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy akármikor előveszem a könyvem vagy a füzetem elkezdem olvasni és 1perc mulva gondolatba teljesen máshol vagyok aztán egy idő után visszatérek a tanagyaghoz de aztán ismét elkalandoznak a gondolataim mit tudnék ez ellen tenni?
2010. márc. 27. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
basszus nekem is ez van:S ma is próbáltam tanulni de annyir nem megy:/ 17/L
2010. márc. 27. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
na hát én is csatlakozok hozzátok! pedig nekem nagyon kéne tanulni mert előrehozott érettségim lesz májusban :S egyébként nálam van olyan, hogy tök jól és tök gyorsan tudok tanulni. lehet, hogy azért van mert egyszerűen túl sok mindenen jár az agyad azt nem tudsz arra koncentrálni amit éppen csinálsz. nálam pl. az van, hogy nyáron megyek KRESZre meg elutazok két helyre, ott az érettségi, egy tantárgyból lehet, hogy vizsgáznom kell + még 66 ezer dolgok akarok venni. ezek mellett nem nagyon tudok a tanulásra koncentrálni. L/16
2010. márc. 28. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:
{első vagyok} én is megyek előrehozottra, meg most vogok kresz vizsgázni:/
2010. márc. 28. 12:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom hozzátok! Ugyan ez volt velem ma is. És nyáron én is megyek kresz-re... 17/F
2010. márc. 28. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!