Gyerekem most szeptemberbe kezdi az isklolát, de az Óvonő azt mondja várjunk még egy évet. Akkor már nyolc éves lenne Mert hogy az Óvódai foglalkozásokon mindig Ő csinálja meg utoljára a feladatokat, meg nem tudja stb ezt mondja. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 18. 12:58
1/8 anonim válasza:
Ha egyébként te otthon naponta 2-3 órát foglalkozol vele és az óvónő mégis ezt mondja, akkor higyj az óvónőnek.
2/8 anonim válasza:
Szerintem hallgass rá, azért ha van pár év szakmai tapasztalata akkor tudja, hogy egy gyerek készen áll-e az iskolára vagy nem. Nyilván neki nem érdeke, hogy ott fogja még egy évre a gyereket, szóval csak segíteni próbál. nem lesz semmi, ha egy évvel később megy általánosba, lehet jobban is jár.
3/8 A kérdező kommentje:
Dehát akkor már nyolc éves lesz nem fogják ki szekálni az gyerekek? olyan kis gonoszok a mai gyerekek.
2016. jan. 18. 13:07
4/8 anonim válasza:
Te hogy látod amit az óvónő mond? Miért nem hiszel neki?
Vidd el nevelési tanácsadóba ha kétségeid vannak.
5/8 anonim válasza:
Most meg azért fogják kiszekálni mert nem tudja a feladatokat-az jobb?
6/8 anonim válasza:
Egyébként mit nem tud?-szeptemberig még elég sok mindent megtanulhat, ha foglalkoztok vele.
7/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a 6-7 éves gyerekek azért szekálnál, mert 8 éves már :) Én is később kezdtem az iskolát, logopédus mondta, hogy maradjak inkább még egy évet, nem volt semmilyen hátrányom belőle. Nem emlékszem, hogy bárki ezen problémázott volna vagy szekáltak volna miatta.
8/8 A kérdező kommentje:
hát kis lustácska az biztos. meg olyan kényelmes. szellemileg meg felel azzal nincs gond.
2016. jan. 18. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!